Alles over Ginseng

Ginseng ook wel bekend als de “wortel van onsterfelijkheid”, is een zoete tonische kruid dat in de traditionele Chinese geneeskunde al eeuwenlang wordt gebruikt om verschillende aandoeningen te behandelen. Ginseng hoort ook bij de categorie superfood, omdat het een voedingsmiddel is dat hoge niveaus van broodnodige vitamines en mineralen bevat.

Ginsengwortel bevat tal van bioactieve stoffen, waaronder saponinen, polysacchariden, pectine, suiker, vitamine B1, B12, pantotheenzuur en mineralen die de zuurstofvoorziening en de bloedsomloop naar de huidcellen helpen verhogen voor een gezonden glans. Bovendien helpen de ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Bovendien kunnen alle huidtypes profiteren van Ginseng, omdat het vooral handig is voor iedereen die zich zorgen maakt over veroudering. Om lijntjes te verstevigen en te verminderen, helpt Ginseng het gebied rond je ogen te verwijderen en kan het donkere kringen helpen verminderen. 

Ginseng houdt de huid in een natuurlijke balans”

 Ginseng kan de circulatie van de kleinste bloedvaten van je huid stimuleren, waardoor de synthese van collageen wordt versneld en hierdoor fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn. Indien je een gevoelige huid hebt, helpt de natuurlijke ontstekingsremmende eigenschappen van Ginseng de roodheid en wallen te onderdrukken.
Het kan zelfs een goede en kalmerende remedie zijn voor huidaandoeningen zoals acne en psoriasis.

Ginseng, de kostbare geneeskrachtige kruid van Azië symboliseert de rijke geschiedenis van Sulwhasoo en de nieuwst innovaties in huidverzorging bieden. Ginseng bevat herstellende eigenschappen die ons een nieuwe energie en vitaliteit aan onze huid geeft.

Sulwhasoo’s oprichter Sung-Hwan Suh had als doel om traditionele Koreaanse geneeskrachtige planten te verwerken in de huidverzorging en met name Ginseng. Sindsdien wordt `ginseng gebruikt in diverse huidverzorgingsproducten van verschillende merken.

Ontdek hier ons Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Creamy Mask en de Sulwhasoo Concentrated Renewing Eye Mask.