Verander jouw huidverzorgingsroutine voor het nieuw seizoen

Hoe verander je je huidverzorgingsroutine van zomer naar herfst?

Het weer heeft invloed op de behoeften van onze huid, daarom moet jouw huidverzorgingsroutine met de seizoenen veranderen. Omdat het warme weer plaatsmaakt voor koudere temperaturen, lagere luchtvochtigheid en tijd voor het aansteken van kaarsen, heeft je huidverzorgingsroutine ook een upgrade nodig.

Bij een lagere luchtvochtigheid kan het vochtgehalte van de huid dalen en kan er een droge huid met een doffe huid ontstaan. Door aan jou huidverzorgingsroutine een wekelijks gezichtsmasker toe te voegen, kunt je de specifieke huidproblemen die je krijgt tijdens deze seizoensverandering tegen gaan en het zal je helpen om die stralende en gezond huid te behouden.

De Instant Radiance Booster
Herken je die natuurlijke glans die jouw huid heeft als je een tijd buiten doorbrengt? Dan hebben we het niet over een dat zomerse kleurtje - we hebben het over die stralende, gezond uitziende glow die je niet kunt faken. Maak kennis met onze instant radiance booster - Sulwashoo First Care Activating Mask – met dit gezichtsmasker krijg je deze prachtig stralende huid in slechts 20 minuten.

De Zomer Kleur Behouder<
En voor degenen die dat mooie zomerse kleurtje willen behouden deze herfst? Maak kennis met onze Dr Jart + Cicapair Calming Mask, een echte must. Dit gezichtsmasker met Centella Asiatica-extract zal de huid diep hydrateren en kalmeren waar nodig om die prachtige zomertint te verlengen.

De Ultieme Hydratatie Gever
Wanneer je huid wat extra liefde nodig heeft en het weer dof en uitgedroogd aanvoelt, is ons Iope Bio Essence gezichtsmasker de oplossing die altijd werkt. Dit gezichtsmasker met nicotinamide, ook wel bekend als het natuurlijke ingrediënt vitamine B3, werkt samen met de natuurlijke stoffen in je huid en geeft een intensieve hydratatie boost aan de huid en zorgt voor bescherming en behoudt van het juiste vochtgehalte. Hierdoor geeft dit gezichtsmasker direct comfort aan de droge en / of vochtarme huid.