The beauty of gifting

Er zijn allerlei redenen waarom we geschenken geven, maar de gemeenschappelijke factor bij het geven van een geschenk is dat het wordt beïnvloed door emotie. De motivatie achter het geven van geschenken zijn de positieve gevoelens die het bij ons en de ontvangers creëert.

Om de gewoonte van het geven van geschenken te begrijpen en we kijken naar de mens. We zijn sociale wezens en we zijn gevormd door miljoenen jaren van samenleven en samenwerken. De positieve emotionele gevoelens die we ervaren als we geschenken delen, zijn het resultaat van onze evolutie. Door geschenken te geven, kunnen we nog meer contact maken met anderen. Verbinding maken met onze dierbaren geeft ons een gevoel van voldoening.  

Door een geschenk te geven, kunnen we onze relaties opbouwen, definiëren en het kan daardoor ook de band met familie en vrienden zelfs versterken. Door de andere een geschenk te geven, versterken we onze gevoelens voor de persoon aan wie we het geschenk geven.

Wanneer je iemand een geschenk geeft, doe je dit omdat je hiervoor niks in ruil terugverwacht. We genieten van het gevoel iemand zicht speciaal te laten voelen. Het belangrijkste doel is waardering. We geven mensen geschenken om ze te laten zien dat we dankbaar voor ze zijn en dat we de rol die ze spelen in ons leven waarderen.  

Er zijn verschillende momenten om een geschenk te geven aan je dierbare. Dit kan een verjaardag zijn, kerst, wanneer een bepaalde prestatie is behaald of je waardering wilt laten blijken, een huwelijk of gewoon om iemand te verrassen in deze tijden.

Het ultieme beauty cadeau voor je vriend(in), familielid, collega tijdens de feestdagen is de Masuka Mask beauty set. Het perfecte cadeau voor elke beauty liefhebber.  

We bieden verschillende beauty sets aan om je dierbare te verrassen:

 • Dr. Jart+ Gift set
  De gift set bevat 2 hydrateerde Dr. Jart+ gezichtsmaskers en de Masuka Mask haarband van zeer zacht badstof gemaakt.
  € 15,-
 • Iope x Dr. Jart Gift Set
  De gift set bevat de Iope Bio essence gezichtsmasker, Dr. Jart+ hydrateerend gezichtsmasker en de Masuka Mask haarband van zeer zacht badstof gemaakt.
  € 25,-
 • Sulwhasoo Luxury Gift Set
  De luxe gift set bevat de anti-aging gezichtsmaskers en de Masuka Mask haarband van zeer zacht badstof gemaakt.
  € 40,-