VOGUE KOREA interview met Masuka Mask team

1 Zouden jullie jezelf en Masuka Mask willen introduceren voor onze lezers?

Wij zijn Anouk & Helen, de eigenaren van Masuka Mask. Masuka Mask is de Koreaanse gezichtsmasker bestemming van Europa. We bieden een gevarieerde collectie van Koreaanse gezichtsmaskers aan voor enkel huidtype of huidprobleem en speciaal voor dat moment van me-time en ontspanning. Wanneer je een cadeau voor jezelf zoekt of om iemand te verassen biedt Masuka Mask het ultieme cadeau!

2 Wat is jullie grootste focus met betrekking tot jullie huid op dit moment? (Hydrateren, gevoelige huid, acne)
Helen – Mijn grootste focus is mijn gezicht goed te hydrateren. Speciaal in de winter wanneer de verwarming 1 van de grootste boosdoeners is voor een droge huid. Minimaal 2 keer per week gebruik ik een gezichtsmasker om mijn huid te hydrateren naast mijn huidige gezichtsverzorgingsroutine. Recentelijk ben ik ook met Sulwhasoo anti-aging gezichtsmakers voor een glanzende huid en de eerste fijne lijntjes tegen te gaan.

Anouk – Ik heb een normale tot een gecombineerde huid type, wat erg makkelijk te onderhouden is. Ik ben groot fan van het gebruik en de effecten van gezichtsmaskers voor elke huidprobleem op mogelijk moment. In mijn huidige huidverzorgingsroutine gebruik ik onze Nacific AHA BHA gezichtsmasker 1 keer per week om mijn huid te exfolliceren en om oneffenheden tegen te gaan. Daarnaast gebruik ik ook onze Sulwhasoo First Care Activating Mask op zijn minst 1 keer per week om mijn huid te beschermen tegen veroudering, mijn hydratie level een boost te geven en voor die glanzende huid.

3 Waar letten jullie op als inkopers voor Masuka Mask wanneer jullie een product toevoegen tot jullie collectie en introduceren aan de consument? Alles wat wij aanbieden op Masuka Mask is getest en geselecteerd bij onze beauty expert team. We bieden enkel de hoogste kwaliteit gezichtsmaskers aan die direct resultaat geven voor je huid. Onze collectie bevat de nummer 1 Koreaanse gezichtsverzorging merken als Sulwhasoo, Dr. Jart, Iope and Nacifc.

4 Genieten jullie van het gebruik van een gezichtsmasker? Zoja, hoe vaak gebruiken jullie een gezichtsmasker? We zijn groot fan van het gebruik van een gezichtsmasker, omdat zij een fantastische aanvulling zijn op je dagelijkse schoonheid routine om je huid dat extraatje te geven of om een huidprobleem te behandelen. We raden ten zeerste aan om minstens twee keer per week een gezichtsmasker te gebruiken om de huid te verwennen en een moment van me-time te creëren.

5 Sinds wanneer zijn jullie in aanraking gekomen met de Koreaanse gezichtsmaskers? Wat zijn volgens jullie de kenmerken van niet Koreaanse merken? (Geur, textuur, verpakking, plaatdikte, vorm ingrediënten, etc.). Masuka Mask is ontstaan tijdens het reizen in Japan en Zuid-Korea, waar we de uitzonderlijke gezondheid van Koreaanse huidverzorging ontdekten en met name de gezichtsmaskers. Toen we geen gezichtsmaskers konden vinden die aan onze normen voldeden, zijn we Masuka Mask gestart, omdat we enkel de beste gezichtsmaskers beschikbaar wilde maken voor onze vrienden. 

Wij zijn groot fan van Koreaanse huidverzorging om de volgende redenen:

  • Effectieve en betaalbare formules – je koopt de beste kwaliteit producten voor een betaalbare prijs.
  • Veel onderzoek naar de beste ingrediënten – Bedrijven streven ernaar om de meeste effectieve en zachte ingrediënten aan te beiden.
  • Innovatief product – Koreaanse merken creëren innovatieve producten om een stap voor te blijven op de behoefte van de consumenten.
  • Het ontwerp van de verpakking – De producten hebben alleen uniek design voor een leuke en prettige ervaring.

6 Wat zijn jullie favoriete Koreaanse gezichtsmaskers dat jullie aanraden? Één van onze favoriete gezichtsmaskers is de Sulwhasoo Concentrated Ginseng Renewing Creamy Mask. Dit masker staat bekend om zijn rijke & krachtige anti-aging componenten van Ginseng. Dit unieke masker van Sulwhasoo zorgt voor een stevige, stralende huid door het verbeteren van de hydratatie, veerkracht & glans. De #1 booster voor stevigheid, anti-aging en een glanzende huid.

Een andere favoriet van ons is de Iope Bio Essence Facial Mask. Dit zeer geconcentreerde antioxidant gezichtsmasker gemaakt van krachtige plantaardige ingrediënten zal het vocht en de conditie van de huid verbeteren voor een glanzende & hydraterende huid. Iope staat bekend om haar diepgaande onderzoek naar de huid, ingrediënten, materialen en technologieën om de optimale oplossingen t vinden en aan te bieden voor alle verschillende huidtypes en huidproblemen. 

7 Kunnen jullie je eigen tips delen om het effect te maximaliseren na het gebruik van een masker?
Er zijn enkele speciale tips en trucs om de effecten van een gezichtsmasker te versterken, zodat je huid binnen enkele minuten veel stralender wordt.

  • Reinigen: het belangrijkste advies is om eerst je gezicht te reinigen voordat je een gezichtsmasker aanbrengt. Dit is om ervoor te zorgen dat je huid optimaalkan profiteren van alle hoogwaardige vitamines en miner Als je een Koreaanse huidverzorgingsroutine van 10stappen volgt is het belangrijk om te weten dat je eerst je serum of ampul hebt aangebracht voordat jeeen gezichtsmasker gebruikt.
  • Controleer de ingrediënten.Zorg ervoor dat je het juiste gezichtsmasker gebruikt om je huidprobleem of huidtype aan te pakken. Er is niet één product dat alles kan. Zorg ervoor dat je de ingrediëntencontroleert om te zien of het gezichtsmasker echt focust ophet probleem dat je wilt aanpakken. Hydraterende maskers moeten hyaluronzuur ofglycerine bevatten. Kalmerende en verzachtende maskers moeten ontstekingsremmende ingrediëntenbevattenzoals Centella Asiatica, ook bekend als Tiger Grass of Aloë Vera. Anti-verouderingsmaskers om veroudering van uw huid te voorkomen, moeten hoogwaardige ingrediëntenbevatten, zoals Ginseng of het unieke JAUM-complex.
  • Draai het gezichtsmasker om. Gezichtsmaskers zijn technisch gezien dubbelzijdig, dus het is mogelijk om het gezichtsmasker om te draaien wanneerje halverwege jebehandeling bent en genietvan de verkoelende dosis hydrat Dit is vooral goed als je een gevoelige of geïrriteerdehuid hebt.
  • Relax: Komt tot rust en creëerdat moment van me-time voor jezelf om volop te genieten van het gezichtsmasker. Gezichtsmaskers worden vaakeen effectieve vorm van schoonheidsslaapje genoemd.

8 Zouden jullie je dagelijkse huidverzorgingsroutine kunnen delen?We houden van de 10-stappen Koreaanse huidverzorgingsroutine om onze huid er gezond en stralend uit te laten zien. Onze huidverzorgingsroutine begint met een dubbele reiniging. Vanaf hier gebruiken we een toner, essence en serum die we zachtjes op onze huid inmasseren, zodat deze gemakkelijk kan worden opgenomen. Vanaf hier gebruiken we afhankelijk van de dag een gezichtsmasker of brengen we direct oog crème, vochtinbrengende crème en zonnebrandcrème aan. Daarnaast gaan we eens per maand naar onze huidtherapeut voor een diepe reiniging.

9 Hebben jullie naast gezichtsmaskers nog een ander Koreaans product dat jullie hebben geprobeerd dat je zou aanbevelen?
Nadat wij de schoonheid en effectiviteit van Koreaanse huidverzorging hadden ervaren, willen we geen andere producten meer kopen. Alle producten in onze badkamer zijn K-beauty producten. De schoonheid van de producten, effectiviteit voor onze huid en zachte ingrediënten zorgen ervoor dat we geen andere producten meer kopen.

10 Hoe proberen jullie meer duurzaam te zijn?
Duurzaamheid is niet alleen een persoonlijke focus, maar ook een prioriteit voor Masuka Mask. We streven ernaar om altijd milieuverbeteringen door te voeren die een duurzame toekomst bevorderen. Al onze producten zijn ontwikkeld met natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten. We streven ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken en voor eigenschappen of als het milieuvriendelijker is, kiezen we voor een alternatief gemaakt in het laboratorium. We kunnen bevestigen dat al onze producten zijn getest om de kwaliteit, veiligheid en tevredenheid van onze klanten vast te stellen. We geven bovendien op de website duidelijk aan of een product schoon, natuurlijk of biologisch is en laten de keuze aan de consument over.

Klik hier voor het volledige artikel op VogueKorea.com