Een K-beauty huidverzorgingsroutine

Koreaanse huidverzorging, ook wel K-Beauty genoemd, is een huidverzorging filosofie wat een wereldwijd fenomeen is geworden. Deze filosofie is gegrondvest in Zuid Korea waar het hebben van een gezond & stralend uitziende huid een culturele obsessie is geworden. Voor een lange tijd werden Frankrijk en Japan door de gehele wereld beschouwd als het symbool van de cosmetica-industrie, Korea was echter in staat om in zeer korte tijd hun achterstand in te halen dankzij de unieke holistische levensstijl op het gebied van huidverzorging.

De benadering van huidverzorging in Korea is anders. Koreaanse consumenten zijn gericht op het preventief aanpakken van de huidproblemen. Ze gebruiken producten consequent in plaats van slechts één keer en willen onmiddellijke resultaten. Hun holistische benadering van huidverzorging betekent dat je met tijd en moeite de huid onder controle kunt houden. Hun motto is “voorkomen is gemakkelijker dan behandeling”.

Waarom je K-Beauty moet gaan gebruiken:

 • Effectieve en betaalbare formules – in Korea is huidverzorging geen luxe, het maakt deel uit van hun levensstijl. Er is veel vraag naar de beste producten en Koreaanse consumenten zijn kieskeurig. Ze weten wat ze willen en zoeken in een huidverzorgingsproduct en gaan er geen fortuin voor betalen. Dat is de reden waarom K-beauty de beste producten tegen redelijke prijzen aanbiedt.
 • Er wordt onderzoek gedaan naar het aanbieden van alleen de beste ingrediënten – Over het algemeen hebben Koreaanse consumenten een gevoelige huid, cosmetica bedrijven streven er daarom naar om de meest effectieve en delicate ingrediënten aan te bieden op basis van onderzoek. Ook wordt er aandachtig geluisterd naar de mening en feedback van consumenten.
 • Innovatieve producten -Koreaanse consumenten rouleren producten en merken, je zult dus geen producten vinden van slechts één enkel merk. Daarom moeten bedrijven snel blijven innoveren om hun consumenten blij te houden. Met als resultaat dat er veel innovatieve producten worden ontwikkeld.
 • Design – Ze hebben een esthetisch aantrekkelijk ontwerp voor een fijne gebruikerservaring. K-Beauty-producten hebben veel concurrentie, het is daarom belangrijk om altijd te verrassen en een nieuwe ervaring te creëren op het gebied van design.

  Een Koreaanse huidverzorgingsroutine bestaat uit 10 verschillende stappen *. Het wordt beschouwd als "een van de beste" routines voor het krijgen en behouden van een stralende huid. Een van de belangrijkste stappen is het gebruik van een gezichtsmasker.

  Als essences het hart is van een Koreaanse huidverzorgingsroutine, dan is een gezichtsmasker de ziel. Een gezichtsmasker doordrenkt de huid met een geconcentreerd serum en zal de huid intensief hydrateren en stimuleren. Een stap die eenvoudig toe te voegen is in je dagelijkse of wekelijkse schoonheidsritueel. Er is een masker beschikbaar voor elk huidtype en geeft onmiddellijk effect voor de huid.

  Zorg er voor dat je het masker op een schone huid aanbrengt en dan bedoelen we heel schoon. Leg het 20 minuten op je gezicht terwijl alle voedingsstoffen en ingrediënten door je huid worden opgenomen. Geniet ondertussen van je moment van me-tijd. Een gezichtsmasker wordt momenteel beschouwd als de beste routine voor je nachtverzorging.

  Zoals eerder vermeld wint Koreaanse huidverzorging populariteit in Europa en is het nu ook in Nederland verkrijgbaar. Masuka Mask biedt een variatie van de beste Koreaanse gezichtsmaskers aan beschikbaar voor elk huidtype en elk huidprobleem. Lees hier meer informatie

  Om je favoriete merk of type masker te vinden, raden we jou aan onze K-beauty trial set te proberen

  K BEAUTY TRIAL SET - DISCOVER YOUR FAVORITE

  Happy masking!

  *Een 10-stappen Koreaanse huidverzorgings routine:

  1. Reiniging met olie
  2. Reiniging met water
  3. Scrub
  4. Toner
  5. Essence
  6. Serum
  7. Gezichtsmasker
  8. Oog creme
  9. Creme
  10. SPF