Personalised Gift Set

Your loved ones deserve the best!
Give yourself or someone else a luxury at-home spa feeling with the ultimate beauty gift.

Select your favorite gift set and add a personal message to our gift set to make it even more special.

The perfect beauty gift for any occasion!

Sheet mask test

Discover which sheet mask is best for your skin type or skin concern with our test and create your Masuka Mask Routine.

Take our test

Join our community

@masuka.mask

Masuka Mask geeft je de mogelijkheid om in Nederland Koreaanse gezichtsverzorging te kopen. Wij bieden de hoogste kwaliteit Koreaanse gezichtsverzorging. De K-beauty producten die je bij ons kunt kopen, zijn met grote zorg samengesteld en zorgvuldig getest voordat je ze online kunt bestellen. Hierbij wordt met name gelet op de kwaliteit en de beste ingrediënten.

Koreaanse K-beauty gezichtsverzorging kopen in Nederland

Toen we geen gezichtsmaskers konden vinden die voldeden aan onze normen voor hoogwaardige huidverzorging, zijn wij Masuka Mask gestart. Wij maken het kopen van Koreaanse gezichtsverzorging toegankelijk voor iedereen, waardoor ook jij K-beauty producten kunt bestellen. Ben je benieuwd naar ons verhaal? Lees dan meer over waarom wij Masuka Mask zijn gestart. Natuurlijk is het ook leuk om onze K-beauty producten voor een ander te bestellen. Onze hydraterende en kalmerende maskers zijn geschikt voor elk huidtype en daarom perfect om cadeau te doen.

Shop nu jouw K-beauty producten in onze webshop

Het is belangrijk om te weten welk type je huid is voordat je onze Koreaanse K-beauty gezichtsverzorging gaat kopen. Elke huid is anders en heeft dan ook een andere verzorging nodig. Onze beautyexperts hebben een test ontworpen, zodat je erachter komt welk huidtype je hebt en welke K-beauty producten jij het best kunt bestellen. Bekijk ons assortiment en koop de producten die je huid weer laten stralen.