Wat is K-Beauty?
K-Beauty is een overkoepelende term voor huidverzorgingsproducten die afkomstig zijn uit Zuid-Korea. Een overkoepelende naam om de Koreaanse invloed op onze huidverzorgingsroutines te categoriseren.

Wat betekent Masuka?
Masuka is geïnspireerd op het Japanse woord Masuku wat gezichtsmasker betekent.

Wat is een 'sheet mask' gezichtsmasker?
Sheet maskers zijn gemaakt van een stof gedrenkt in een voedingsrijke oplossing genaamd serum. Het is een masker gemaakt van vezels, katoen, cellulose of kokosnootpulp met gaatjes. Een sheet masker is nat, koel en druppelt meestal rechtstreeks serum uit de verpakking, omdat het is doordrenkt met een vloeibare cocktail van hydraterende actieve ingrediënten. Je plaatst het op je gezicht door de gaatjes over je ogen en mond uit te lijnen.

Wat is het verschil tussen de gezichtsmaskers?
Al onze maskers zijn direct afkomstig uit Zuid-Korea en zijn gemaakt van de hoogst haalbare kwaliteit. Wij bieden sheet maskers aan in verschillende prijscategorieën en van verschillende bekende Koreaanse merken; van Dr. Jart+ tot Sulwhasoo. Als je meer informatie wilt, kunt je een e-mail sturen naar info@masukamask.com voor advies van ons deskundige team. Of ontdek gemakkelijk welk gezichtsmasker het beste bij jouw huidtype of huidprobleem past met onze simpele gezichtsmasker test

Komen al uw producten echt uit Azië?
We zijn blij dat we kunnen bevestigen dat al onze producten rechtstreeks uit Zuid-Korea komen.

Zal mijn product verlopen / voldoen / drogen / bevriezen?
Als het product gedurende korte tijd wordt blootgesteld aan extreme hitte of koude, heeft dit geen invloed op de kwaliteit van het product. De vervaldatum staat vermeld op de achterkant van de verpakking. Wij raden het aan om het product binnen dezelfde dag van opening te gebruiken.

Mijn land staat niet op de lijst, kan ik de producten nog steeds ontvangen? 
We werken er hard aan om Masuka Mask overal ter wereld te brengen. Als je aanvullende informatie of een speciaal verzoek hebt, stuur dan een e-mail naar info@masukamask.com voor advies van ons deskundige team.

Kan ik de producten op mijn eigen site verkopen?
Helaas is een aankoop bij Masuka Mask alleen voor persoonlijk gebruik. Door Masuka Mask producten te kopen, stem je ermee in dat onze producten niet voor commerciële doeleinden door te verkopen of te distribueren.

Wanneer wordt het volgende merk gezichtsmaskers gelanceerd?
We zullen zeer binnenkort nieuwe producten uitbrengen. Meldt je aan met jou e-mailadres om de laatste updates te ontvangen.

Welk merk of product is volledig natuurlijk of biologisch?
Alle producten die wij verkopen zijn ontwikkeld met verantwoord ingekochte natuurlijke of natuurlijk afgeleide ingrediënten. We streven ernaar om zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten te gebruiken en voor eigenschappen die de natuur niet kan bieden of wanneer het milieuvriendelijker is, kiezen we voor in het laboratorium gemaakte alternatieven.

Ik heb een ander product ontvangen dan ik heb besteld / hoe kan ik mijn bestelling annuleren?
Stuur een e-mail naar info@masukamask.com en we helpen je graag verder.

Wat is het retourbeleid?
Het spijt ons dat je niet van jou nieuwe producten hield! Ons beleid is dat we graag retourzendingen van ongeopende producten binnen 30 dagen accepteren. Stuur dan een e-mail naar info@masukamask.com

Een item in mijn bestelling is beschadigd tijdens het transport. Wat moet ik doen?
O nee, het spijt ons dit te horen. Stuur een e-mail naar info@masukamask.com met het bestelnummer en je volledige naam en we helpen je graag verder.